OKK-jatkoryhmä 19.4.2007

Toiseksi viimeinen treeni tämän porukan kanssa. Minun vuoroni oli vetää ns. pikkutreeni.

529464.jpg

Ohjaajat jättivät koiransa ensimmäisen esteen taakse ja siirtyvät siitä ohjaamaan koiria kepeille mahdollisimman pienellä kaarroksella, mutta kuitenkin niin, että koiralla oli kunnolla mahdollista kääntyä pujotteluun. Pujottelusta keinulle, muut paitsi Tinka, vietiin yksittäisesteenä. Kunnon palkkaukset keinulla.Putkeen lähetys ja ohjajaat siirtyivät esteen nro 5 taakse ottamaan koiria vastaan valssin avulla. Tämä toimi kaikilla loistavasti!! Valssi piti tehdä mahdollisimman pitkälle, jotta ohjaajan ei tarvinnut lähteä ohittamaan hypyn nro 6 siivekettä. Jos valssi jäi liian lyhyeksi, niin silloin ohjaajat väistäessään siivekettä esteellä 6 vetivät koirat myös hypyn nro 7 ohi. Toistojen kautta tämä saatiin onnistumaan.

Lisäksi tuli huomioida, kun teki valssin hypyn nro 5 takana, että otti koiran kunnolla haltuun, sillä jos näin ei tehnyt, niin koirat ajautuivat ohjaajan taakse ja bongasivat pujottelun.

Tinka suoritti vielä pujottelun nro 8, muut lopettivat hypylle.

Lopuksi otettiin keinu ja pujottelu vielä muutamaan kertaan. Molempiin on tullut varmuutta. Pujottelutkin alkaa sujumaan jo molemmin puolin.

Ensi kerralla onkin sitten talvikauden päätösharkka, joka mitä ilmeisimmin on koko rata epävirallisin kisasäännöin:-)

Kiitos jälleen innokkaille treenaajille, te saatte vetäjänkin tsemppaamaan!