Oulun Koirakerho ry järjesti eilen epäviralliset agilitykisat, joiden tuotolla tuetaan meidän agilitykisamatkaamme Hollantiin, ParAgilityn MM-kisoihin elo-syyskuun vaihteessa.

Illan aikana nähtiin 83 starttia. Olin todella yllättynyt osallistujamäärästä! Mölliluokat oli kaikista suurimmat ja oli aivan ihana katsoa kaikkien menoa: voi sitä iloa ja menemisen riemua. Kukaan ei mennyt rataa huulet kurtussa vaan naamat naurussa:-)

Minäkin starttasin Nucan kanssa ja neidolla olikin tekemisen halua, mutta halu oli mennä kontaktiesteille juuri silloin, kun niille ei saisi mennä, joten suorituksemme menivät hylkäyksen puolelle. Pääsin kuitenkin palkkaamaan Nucan suorituksia kisanomaisissa tilanteissa ja se on hyvä asia. Tiedän, että minun ohjausvirheitäni nämä hylyt on. Minun pitää opetella olemaan skarpimpi ja käskyttämään oikeaan aikaan! Vielä on kuukausi aikaa treenata ennen isoja kisoja.

Kiitän mitä nöyrimmin Oulun Koirakerhon agilityporukkaa kisan järjestämisestä ja kiitos kaikille osallistuneille. Kuinkahan voin ikinä kertoa, miten tärkeää tämä minulle oli. Lämpimiä ajatuksia teille kaikille!

Virallisten kotisivujemme kautta löytyy linkki eilisiin kuviin.