OKK - Areena, Virpiniemi Nucan harkat 7.12.2006

Tänään pääsin kokeilemaan treeneissä kolmen hypyn taakse jättämistä ja nämä hypyt eivät olleet linjassa vaan keskimmäinen hyppy meni täysin sivuun. Ohjasin Nucan tämän kuvion itse kolmannen esteen takaa muutamilla askelilla itse liikkuen. Ihanuus, onnistuimme! Ainut huomauttaminen on kyllä se, että Nucca ei jäänyt istumaan lähtöön vaan oli hiippaillut lähemmäs ensimmäistä estettä, jopa niin lähelle, että taitaisi olla nippa nappa olisiko ajanotto lähtenyt käyntiin.

Mutta sitten tuli ongelmakohdaksi minulle S-muodostelmassa olevien hyppyjen suorittaminen. En kertakaikkiaan saanut Nuccaa sujuvasti heitettyä viimeiselle kuvion hypylle. No tiedänpähän, että näitä pitäisi harjoitella ja paljon (ja paljon muutakin).

Putkiin irtaantumiset ja putken suun takaakin etsiminen onnistui todella hyvin.

Murheengryyni: vaikka otin Nucan haltuun, niin silti neiti ampaisi Aalle vaikka olisi pitänyt mennä pujotteluun. ensimmäisellä kierroksella Nucca pinkaisi Aalle mun selän takaa (se oli minun oma huolimaton ohjaukseni), mutta toisella kertaa otin koiruuden kunnolla käsiin, niin silti se pinkaisi sille Aalle (ja se tapahtuu salaman nopeasti). Viimeisellä kerralla otin Nucan todella käsiin ja vein tarkasti ja nyt sitten onnistuimme menemään pujotteluun suoraan.

Yhteenvetona: S-muodostelmien harjoittelu todella tarpeen, lisäksi se, että kun A on lähellä, niin sille ei mennä!!

Hyvä mieli jäi harkasta ja paljon taas ajateltavaa. Mielikuvaharjoittelu käyntiin:-)

Viikonloppuna onkin kisat, katsotaan mitä siellä tapahtuu.