OKK-Areena, Virpiniemi, jatkoryhmä 22.2.2007

Torstai-iltana oli minun vuoroni vetää "pikkutreeni" eli siis muutaman esteen harkka. Kaisa veti pidemmän ratapätkän. Harjoituksessa paneuduttiin takaa -hyppyihin sekä valssin tekemiseen. Lopuksi harjoittelimme vielä yksittäisenä pujottelua. Kaksi koirakkoa oli tauolla juoksun vuoksi. Tässäpä treenipätkä kommentteineen:

414057.jpg

Huomioita:

* hypyltä 1 lähdettiin ohjaamaan hypylle 2, jonka takana tehtiin valssi -> varinkin maxikoirakot joutuivat olemaan takkoina, jotta koirat eivät hypänneet 2 hypyn jälkeen suoraan 4 hypylle -> valssin ajoitus tärkeä
* mikäli ei tehnyt valssia hypyn nro 2 takana, niin koira lähetettiin hypylle 3 ja kun koira hyppäsi hypyn niin tehtiin takaaleikkaus
* hypyt 3 ja 4 ja 5 sujuivat hyvin
* pujotteluun mentiin siten, että koira otettiin kunnolla haltuun ja vietiin kunnolla oikeaan väliin -> onnistui hyvin
* yksikään koira ei yrittänyt hypyn nro 3 jälkeen puomille -> ohjaajat olivat käskytyksessä ajoissa

Ongelmakohta:
* jokunen koira meinasi tulla 1 ja 2 hypyn välistä - > ohjaaja vei koiran pidemmälle hyppyjen välistä, niin onnistui
* jos ei ollut tarkkana valssin ajoituksen kanssa, niin koira (etenkin  maxit) hyppäsi 2 hypyn jälkeen suoraan hypylle 4 (kun koiran kääntää hypyltä 1 hypylle 2, niin koira näkee hypyn 4)
* pujotteluun jokainen koirakko vietiin haltuunotolla, sillä ilman haltuunottoa koirat menivät kakkosväliin

Kerta kerran jälkeen näkee kyllä edistystä tapahtuneen. Hyvä, hyvä ryhmäläiset! Tuntuu kyllä jotenkin uskomattomalta, että enää hallitreenejä jäljellä 9 kertaa ja sitten loppuu tämä talvikausi. Aika menee kuin siivillä.