OKK-Areena, Virpiniemi, viralliset agilitykilpailut 24. - 25.3.2007

Jatkoryhmäläisistämme 2 koirakkoa osallistui viikonlopun virallisiin agilitykisoihin eli mukana olivat Heli ja auspai Ritu lauantaina ja Sanna ja lagrom Tinka sunnuntaina.

Harmikseni en päässyt launataina kisapaikalle aamusta, jolloin oli Helin ja Ritun startit. He osallistuivat kahteen kisaan. Nämä oli siis parin 3. ja 4. virallinen startti. Molemmat olivat agilityratoja. Näin Helin sitten iltapäivällä ja juttelimme suorituksista. Heli oli todella tyytyväinen, että lähdöt olivat onnistuneet hyvin, samoin kontaktiesteet. Eteneminen oli ollut reipasta. Hyvä! Ongelmaksi olivat muodostuneet kepit ja varsinkin siis vaikeat kepeille vientikulmat. Helin ja Ritun kohdalla erilaisia vientejä kepeille pitää vaikeuttaa (kulmat ja etäisyydet), koska Ritu osaa pujottelun jo niin hyvin.

Sunnuntaina olinkin jo paikalla heti aamusta, koska olin töissä kisoissa. Sanna ja Tinka osallistuivat 2. kerran virallisiin kisoihin. Rata oli hyppyrata. Rataprofiili oli hyvin jouheva, kahteen suuntaan oli suoraa, joten vauhtiakin tälle radalle sai. Sannan ja Tinkan työskentely radalla oli hyvin vakaata ja määrätietoista. Sanna käskytti hyvin ja näin Tinka tiesi koko ajan, mihin piti mennä. Kyllä oli hienoa katsoa, kuinka Sanna suoritti radalla opeteltuja yliolanottoja, valsseja ja ns. puolivalsseja (valevalsseja). Sanna ja Tinka suoriutuivat radasta virheettömästi ja voittivat medi 1-luokan 0 -tuloksella. Onneksi olkoon!

Ryhmäläisistämme Heli ja Ritu ovat siis osallistuneet aikaisemmin kahteen viralliseen kisan (tammikuussa 2007) saaden molemmilta 0- tuloksen palkintopallisijoitusten kera. Sanna ja Tinkan ensimmäisestä virallisesta kisasta tuloksena oli yksi virhe eli tulos 5 ja palkintopallisijoitus.

Tästä on hyvä jatkaa, torstaihin asti leijuataan pilvissä, mutta sen jälkeen palaamme maan pinnalle ja
treenit jatkuu n050.gif.