Ihanuus, kävimme pitkästä aikaa Minnan ja borderterrieri Olgan kanssa yhdessä metsäautotielenkillä. Nucca ja Olga tietenkin vetelivät pitkin metsikköä, mutta me kaksijalkaiset tyydyimme metsäautotiehen. Tarkoitus oli mennä hieman pidempikin lenkki, mutta kun yhtäkkiä huomasin tiellä kyyn, niin ei kyllä huvittanut jatkaa matkaa vaan käännyimme takaisin. Oli kyllä outoa, että käärme "esitti" täysin kuollutta eikä hievahtanutkaan vaikka jouduimme pyytämään koiratkin luoksemme ja varmasti tanner tömisi. Onkohan tämä käärmeille yleistä, siis niiden "kuollutta esittäminen"? Joka tapauksessa, erittäin epämiellyttävä tuttavuus. Siis se käärme ei ollut kuollut, koska lähti sitten lopulta kuitenkin verkkaisesti etenemään.

Iltapäivällä Nucalle olikin hieronta-aika. Hieroja-Leena kävi kotonamme hieromassa Nucan ja neiti olikin jumissa takaosastaan. Oli ihana nähdä kuinka käsittelyn edetessä Nucca rentoutui täysin. Jumit aukaistiin ja käsittely uusittaneen viikon päästä. Nyt minulla rötköttää omassa kopassaan täysin rento röllykkä.

Eilen muuten sanomalehti Kalevan toimittaja ja valokuvaaja kävivät tekemässä meistä juttua. Aiheena tuleva Hollannin reissumme:-) Juttu tullenee ulos perjantaina.