Eilen vedin ryhmälle agilitytreenit ja teimme 13 esteen radan, jonka jokainen suoritti ensin omaan tyyliinsä. Tämän jälkeen kävimme yksitellen läpi erilaisia mahdollisuuksia suorittaa tietyt kohdat radalla etsien kullekin koirakolle mahdollisimman sujuvan etenemistavan. 

Nucan kanssa keskityin esteen itsenäiseen "takaa" -hakemiseen sekä puomin kontaktipinnalta poistumiseen: Nucca juoksee puomin alasmenolle mahdollisimman lujaa ja pysähtyy "odo" -käskyllä ottamaan pinnalta makupalan. Lisäksi juoksen itse antamaan myös makupalan kädestä. Kontaktipinnalta saa poistua vasta "hyvä" -käskyllä.  Muutaman toiston jälkeen tämä poistumislupa toimikin hyvin.

Radalla oli myös irtaantumiskohtia, joissa Nucca toimi hyvin "eteen" -käskyllä. Pujottelu on yksi lempiesteistä, mutta nyt kävi siten (kuten Vöyrin kisojen hyl-radalla), että Nucca lähti toiseksi viimeisestä välistä, joten tähän täytyy alkaa kiinnittämään huomiota, jotta ei muodostuisi tavaksi ja huomaisin, mitä itse teen silloin, kun liian aikaisin poistuminen tapahtuu. Todennäköisimmin vedätän liikaa ja näyttö jää huonoksi.

Tänään, tiistai-iltana, on Torniossa kisat...niistä lisää, kunhan kotiudume.