Eilen piipahdettiin Kaisan ja Merrin kanssa Lapissa, Rovaniemellä ja minkäpä muunkaan takia kuin agilitykisojen. Varasimme menomatkaan hieman liian vähän aikaa, joten meinasi tulla hoppu: mini-midi 3 -luokkien rataantutustuminen alkoi heti, kun olimme paikan päällä. Minä olin käyttämässä Nuccaa vielä tarpeillaan, kun huomasin muiden tutustuvan rataan. Herttinen sentään, kun tuli kiirus. Eihän siinä kyllä toisen tarpeidentekoakaan voinut kesken jättää:-)

Nooh, ehdin kuitenkin tutustua rataan ihan tarpeeksi pitkään, mutta silti olin jotenkin kamalan "kiukkuinen" ja "kireä" itselleni: minulle ei sovi alkuunkaan viime tippa paikalle saapumiset. Kaisa oli kyllä omalta osaltaan ihan samaa mieltä. Tulimmekin siihen tulokseen, että matka-aikatauluihin pitänee laittaa hieman lisää pelivaraa, olkoon vaikka Lapin lisän nimellä.

Mutta itse ratasuorituksiin. Tuomarina Salme Mujunen. Molemmat 3 -luokan radat olivat vauhdikkaita ratoja suorine putkineen (kummallakin radalla niitä mentiin 5 kertaa), haastavine hyppykulmineen. Ensinnäkin, Nucca ei pysynyt kummankaan radan lähdössä vaan karkasi ja toiseksi, sillä oli niin paljon vauhtia, että tunsin olevani etana pupujussin perässä. Mutta liekö syynä tuo minun em. kireys, niin neiti oli tosi hyvin kuulolla ja jäi ennemmin odottamaan kunnolla käskytystäni, kuin valitsisi omin päin eteen tulevia esteitä. Onneksi.

Meillä nimittäin reissun loppusaldo oli se, että kaksi starttia ja 2 nollaa! Toisella radalla sijoituttiin vielä hopealle. Seuraavan kerran kisaammekin sitten Keminmaassa...

Jos joku odottelee Hollannin kuulumisia, niin kirjoittelen niitä, kunhan hoksaan kuinkas tänne tehtäisiin siihen ihan oma kansionsa:-)