OKK-jatkoryhmä, Virpiniemi 12.4.2007

Tänään vedin ryhmällemme ratapätkän, minkä ei kisanneet suorittivat pelkillä numeroilla merkittynä ratana ja jo kisanneille  rata meni numero ja kirjain -yhdistelmän mukaan. Radoissa piti kiinnittää huomiota siihen, että koira ei mene kontakteille ennen aikojaan (alkupäässä rataa puomille ja hyppykuvion jälkeen Aalle). Ohjaajat olivat näissä kohdissa todella huolellisia ja pitivät koirat hyvin hallussa, mutta silti antoivat koirille tilaa liikkua ja edetä. Sitten, kun puomille piti mennä, niin nousuille piti viedä huolella, jotta koira ei mene sinne liian vinosti. Ja tämän ohjaajat huomioivat hienosti. Yhtään sivuvientiä ei tapahtunut.

Putkelle viennin halusin tehtävän siten, että koira lähetetään putkeen ja kun koira menee putkeen, niin ohjaaja jää hypyn taakse ohjaamaan koiraa (samalla koiralle tulee näyttää koko ajan tulevaa liikerataa) ja sieltä kunnon viennillä puomille. Tämä meni kaikilla loistavasti!

Alasmenokontaktit menivät tosi hyvin. Treeneissä kontaktit kannattaa (pitää) ehdottomasti palkata joka kerta.


512877.jpg

Pujottelu alkaa olla kaikilla hyvällä mallilla!

Olen kyllä tosi ylpeä tästä ryhmästä. Ohjaajat ovat motivoituneita, ottavat annetut ohjeet hyvin vastaan ja kokeilevat rohkeasti uusia asioita.