OKK-Areena Virpiniemi 23.11.2006

Marin laatima treenirata oli lähes sama kuin viime viikolla itsenäisesti treenaamamme, mutta rata mentiin toisin päin. Joitakin estemuutoksia radalle tehtiin eli puomin paikalla oli pituus ja keinu. Minulla kun ei ole tähän laittaa rataprofiilia, niin kerron vain muutamalla sanalla, että keinu meni ensimmäisellä kerralla läpijuoksuksi. Nucalla oli taas meno päällä (hyvä, hyvä) ja ei huomioinut ollenkaan kyseessä olevan keinun. Onneksi tämä lentokeinu ei aiheuttanut kuitenkaan keinulle menemättömyyttä, mutta kylläkin hieman hidastelua. Makupalan avulla keinu kuitenkin suoriutuu ihan ok. Radalla oli kohtia, missä jouduin työntämään koiran putken ja jippii, ne onnistui. Eli meillähän on ollut hieman tuota putkiongelmaa, mikä on ollut yllättävää, mutta nyt meni ihan loistavasti jälleen.

Radan keskellä oli kohta, missä minun piti työntää Nucca hypylle, ja siinä jälleen neiti pisti huulet törrölleen ja oli sitä mieltä, että näin en tuota suorita. Mikä ihme siinä on, että ne esteille työntämiset on niin vaikeita?!

Lisäksi Marin kehoituksesta tein radalla kahdessa paikassa yliolanotot ja ne onnistui. Minähän vältän näitä, kun luulen, että en ehdi ja jään turhaa tökkimään koiran eteen tai vien omalla liikkumisella Nucan väärälle esteelle tai esteen ohi. Mutta, mutta, näin ei käynytkään. Tätä pitää treenata ja varsinkin, kun koira on putkessa, niin sen aikana ehdin "persjätön" tehdä. Lisäksi tähän pitää yhdistää se, että en pysähdy vaan jatkan liikkumista eteenpäin.

Lopussa oli sitten 3 hypyn loppusuora ja se meni upeasti: ehdin itse sille ensimmäiselle loppusuoralla olevalle hypylle, kun Nucca oli jo maalissa pallon luona. Käskytys eteen - eteen - eteen:-) Wau!

Hyvä treeni - vaikea ainakin mulle...