OKK-Areena, Virpiniemi, jatkoryhmä 4.1.2007

Uuden vuoden ensimmäiset treenit. Kaisalla oli vuorossa ratatreeni ja minulla estetreeni. Näytti siltä, että toiselle puolen kenttää ei tule ketään, joten ajattelin hyödyntää meidän ryhmälle vapaana olevan puolen. Medikokoiset aloittivat minun kanssani ja tein alkuperäisestä suunnitelmasta (yksittäisesteet) poiketen pienet rataharkat. Näiden harkkojen teemana pidin pujotteluun menoa parista eri kulmasta. A-harkassa pujottelut sujuivat paremmin kuin B-harkassa. Täytyy alkaa kiinnittämään huomiota koirakoiden kanssa siihen, että pujottelua harjoitellaan molemmin puolin ja eri kulmista. Pituus -estettä on otettu vähän, mutta sen kanssa ei ollut ongelmia. Aan kontaktit menivät loistavasti. Ehdimme siis medien kanssa tehdä nämä treenit sillä aikaa, kun maxit tekivät tämän illan päätreeniä eli Kaisan harkkaa.

Maxit eivät ehtineet tehdä minun harjoitustani, sillä kentälle tuli loppuajasta harjoittelemaan sille puoliskolle kuuluvia koirakoita. Siirryimme siis "omalle puolelle" ja teimme maxien kanssa ainoastaan tällä kertaa hypyn kautta pujotteluun menoa.

Vastaavasti medeillä taisi jäädä hieman vajaaksi Kaisan treeni:-(

Mutta toivottavasti jokainen kuitenkin koki, että sai tehdä jonkinmoista alkuveryttelyä tälle vuodelle. Tuntuman ottamista.

329305.jpg

329306.jpg