OKK - Areena, Virpiniemi 2.11.2006

Tänään Mari oli laatinut treenin, missä keskityttiin loppusuoraan. Ensin otin tämä 3 hypyn loppusuora ihan omana harkkana siten, että vein pallon suoran päähän ja sitten menimme esteiden taakse ja lähetin Nucan eteen -käskyllä hypyille ja sinnehän se pallolle neiti pinkaisi suorittaen kaikki hypyt tosta noin vaan:-) En uskonutkaan tämän kohdan tuottavan ongelmia.

Sitten teimme rataharjoituksen, joka koostui 8 esteestä ja lähtö ja maali oli samassa paikassa (loppusuora 3 estettä, alku 2 hyppyä ja kääntyminen tiukasti takaisin päin hypylle ja kääntyminen putkeen ja siitä suoraan pituudelle mistä taas kääntyminen sille 3 hypyn loppusuoralle). Laitoin pallon odottamaan Nucan taakse ja jätin Nucan ensimmäisen esteen taakse ja siirryin 2. hypyn lähelle. Sieltä kutsu hypyille ja mahdollisimman tiukka käännös seuraavalle hypylle ja lähdin itse pinkomaan kohti pituutta samalla käskyttäen koiraa putkeen. Tämä meni hienosti ja näin sain siis etumatkaa koirasta. Putkesta Nucca irtaantui hienosti pituudelle ja kääntyi ensimmäiselle loppusuoran muodostavalle hypylle ja siitä eteen -käskyllä loppusuora. Pallo oli palkkana odottamassa. Hienosti meni.

Otimme uudelleen kuitenkin 2 ensimmäistä hyppyä ja kääntymisen kolmannelle hypylle. Nyt käskytin kääntymisen jo aikaisemmin, jolloin kaarros tuli tosi pieneksi. Heitin pallon kohti kolmatta hyppyä ja näin sain Nucan irtoamaan sillekin hyvin.

Hyvä treeni: meille loppusuorien ja irtaantumisten harjoittelu on aina tärkeää. Lisäksi kaarroksia on hyvä saada pienemmiksi.

Vuoroa odotellessamme treenasimme hyppyjä sekä putkeen lähettämistä / takaa leikkausta.