Pilvinen, kostea sunnuntai. Lähdimme Someron Tiinan ja Bobbyn ja Nemon (valkoinen länsiylämaanterrieri) kanssa kohti Keminmaata ARCT:n järjestämiin agilitykisoihin, joita tuomaroi Jämsän Jarmo.

Hirvenmetsästyskin oli alkanut, joten piti olla kyllä aistit valppaana koko matkan ajan ja 2 nuorta hirveä näimmekin. Mutta sitten itse asiaan...

Jarmo oli laatinut mukavat radat. Putket olivat haasteena näillä radoilla, sillä putkiin mentiinkin koiran näkökulmasta ei loogisemmasta päästä (osassa putkia). Ensimmäisellä radalla yhteistyömme oli hukassa. Olin aina väärässä paikassa itse. Nucca menikin sellaiset pätkät minusta kauempana, mihin en ollut varautunut, joten näillä tuli ihan turhaa minun odottelua ja pohdintaa, että minne mennään. Tuloksemme oli puhdas rata (mistä olin kyllä tosi iloinen), mutta yliaikaa tuli 9 sek. Sijoituksemme oli tuolla tulokselle 3. Nimittäin oli niin, että vain 4 sai tuloksen (meitä oli 11).

Toinen rata oli lähes sama kuin ensimmäinen, mutta se mentiinkin toisin päin. Nyt yhteistyössämme oli todellakin tekemisen meininkiä. Kolmanneksi viimeisellä esteellä (putki) tuli kielto. Tuon korjaamiseen sekä radalla parissa kohdassa olleisiin läheltä piti -tilanteisiin meni hieman yliaikaa (mielestäni hieman, 5 sek kiellon kanssa). Nyt olimmekin 11 koirakosta 5. Eli ei ollenkaan hassummin sijoituksellisesti.

Tyytyväinen olen siihen, että Nucca oli tosi hyvin kuulolla ja minusta irtaantumista oli monessakin paikassa mukavasti. Kyllä se tästä:-)

Kotimatkalla oli pimeää ja sateista. Onneksi hirvia ei näkynyt!