OKK Nucan agilityharkka 26.10.2006

Tämän illan treenissä sovellettiin putkeen menemistä sekä irtaantumista loppusuoralla. Alussa mentiin U-muodossa olevaan putkeen ja siitä jatkettiin pujotteluun ja sen jälkeen "takaahypylle". Lähetin Nucan putkeen ja lähdin juoksemaan pujottelua kohti ja ehdinkin lähes puoleenväliin pujottelua: käskytin vain Nuccaa ja se teki esteen todella upeasti vaikka vedätin sitä koko pujottelun ajan. Ehdin hyvin hyppyä kohti ja siitä ohjaamaan takaa -käskyllä. Nucan lähtiessä suorittamaan "takaahyppyä" minä valssasin hypyn edessä ja hypyn jälkeen lähetin kohti seuraavaa hyppyä ja pimeästä kulmasta haettavaa putkea pelkällä putkeen -käskyllä ja Nucca ampaisi suoraan putkelle! Wau, minä meinasin jäädä vain ihastelemaan onnistumista:-) Lopulta tajusin mennä putken suulle ottamaan Nuccaa "nenästä kiinni" ja lähettämään loppusuoralle joka muodostui 2 hypystä aika pitkillä esteväleillä. Hitsi, että tuolla nenäöttiäiselläni oli meno päällä!

Toinen harkka ei mennyt yhtä hyvin, sillä siinä mentiin eri putkeen kuin ensimmäisessä harkassa (ja muutoinkin rataprofiili oli ihan eri) ja nyt tuli putkelle menossa tökkimistä. Putki oli tummaa taustaa vasten oleva tumma putki, joten en tiedä vaikuttiko osaltaan myös se, mutta suurin tökkiminen kyllä tuli omasta hätäisestä käskytyksestä ja epäselvästä ja kesken jääneestä käskytyksestä. Loppu menikin sitten jälleen hyvin ja vahdikkaasti.

Mielettömän hyvä fiilis jäi. Nucca näytti sitä vauhtia, mitä se kesälläkin piti KiiKo:n kentällä harkatessamme. Täytyy keskittyä nyt siihen, että vaikka Nucca tekisi harkoissa väärin, niin en antaisi sen huomata virheen tulleen, jotta saataisiin Nucalle lisää ja aina vaan lisää itseluottamusta esteiden suorittamiseen ja minusta irtaantumiseen.

Hyvät harkat oli.