Tiistai-iltapäivänä pakattiin Riitan auto ja matkasimme koirinemme (Riitan Morris ja minun Nucca) kohti Torniota. Olimme varanneet Torniosta mökin, minne veimme tavarat ja illalla menimme virallisiin agilitykilpailuihin. Tuomarina Minna Jokisaari. Kisapaikka oli hyväpohjainen urheilukenttä. Rata oli haastava ja 193 m pitkä:-) 5. ja 6. este muodostivat kulmahyyppykuvion, joka muodostui minun ja Nucan kompastuskiveksi (ja edellisenä päivänä olimme harjoitelleet takaa -hyppyjä onnistuneesti!). Minulla jäi hypyn takaa -näyttö liian lyhyeksi ja vedin Nucan hyppyjen välistä ja Nucca hyppäsi sitten 6. hypyn väärin päin. Jatkoimme hylystä huolimatta radan kisanomaisesti loppuun ja radalla tuli hyviä osioita mm. pujotteluun syöttö, putkille irtaantuminen, hyppysuora. 3-sarjaesteeen välistäveto jäi lyhyeksi ja siinä tuli tökkökohta ja myös hyl (mutta meillähän oli jo hylätty suoritus alla). Paljon tuli kaiken kaikkiaan hylkyjä tällä radalla. 3 luokat päättyivät hieman ennen klo 22. Lähdimme sieltä suoraan mökille ja koirien iltaruokintaan ja peittojen alle.

Suht hyvin nukutun yön jälkeen lähdimme käymään Haaparannan puolella (siis ihan ulkomailla) eläintarvikeliikkeessä. Koirat jätimme mökkiin kummankin omiin häkkeihinsä. Leikilläni sanoin Riitalle, että siellä on tietysti koirat meitä vastaanottamassa ei häkeissä vaan vapaina mökissä. Kuinkas ollakaan: Nucca oli jotenkin päässyt häkistä ulos (Otten-häkki) ja oli todellakin odottamassa sängylläni!! Ei ole totta, että tuo nenäöttiäinen oli boxista puskeutunut läpi. En tiedä miten se oli tapahtunut. Protesti siis mökkiin jäämiseen.

Iltapäiväksi olimme vuokranneet Tornion Kennelkerhon harjoitushallin 2 tunniksi käyttöömme (Riitta, Tarja, Riitta ja minä) ja harjoittelimme mattopohjalla koiriemme (Morris, Zoco, Nadas ja Nucca) kanssa tulevaisuutta silmällä pitäen. Mattopohja kun on aivan erilainen koiran ja ohjaajan liikkua kuin ulkona hiekka tai nurmi. Nucan liikkumisessa ei kyllä huomannut mitään arasteluja vaan meno oli samanlaista kuin normaalistikin. Se oli hyvä huomata, koska tulevissa Hollannin kisoissa on mattopohja.

Kotona olimme keskiviikkoiltana klo 17.40. Väsyneinä, mutta hyvinvoivina.