OKK-Areena, Virpiniemi, 3 -luokan treeniryhmä 1.2.2007

Mari ei päässytä vetämään treenejä, joten hän lähetti meille harjoiteltavan radan piirroksen. Teimme radan ja harjoittelimme ryhmäläisten kanssa siten, että yksi meni aina keskelle kenttää katsomaan kunnolla toisen suoritusta ja kommentoimme suoritukset. On erittäin opettavaista seurata toisten suorituksia siten, että niitä pitää kommentoida.

Meillä meni Nucan kanssa rata yllättävän hyvin. Kohta, missä alussa oli menty putkesta suoran puomille, mutta lopussa piti mennäkin renkaalle, niin tuotti hankaluuksia. Käskytykseni oli varmasti myöhässä sekä liian tehoton, sillä neiti pinkaisi pariin kertaan suoraan puomille. Lopulta skarppasin itse ja sain käännettyä Nucan tiukasti renkaalle.

Viereisellä kentällä loppuivat Mikon vetämät treenit ja hän tuli sitten katsomaan ryhmämme suorituksia ja kommentoimaan niitä. Itselläni tuli jotenkin kisamainen fiilis. Sain skarpattua itseni ja tekemään radan mahdollisimman hyvin. Voi hitsi. Neiti -Näppärä viiletti rataa ja minä luikin esteiden välistä pitkin kenttää mahdollisimman paljon oikoen. Olipa ihana tunne mennä rataa! Tällaisia rohkeita vetoja vaan lisää harkkoihin ja niitä sitten kisaradoillekin. Nyt meillä onnistui myös tämä putkelta renkaalle menokin ilman ongelmia. Eli kyllä se on käskytyksen oikea-aikaisuudesta kiinni. Jouduin radlla tekemään pariin kohtaan valssit ja nekin onnistuivat ilman Nucan vauhdin hyydyttämistä (johtui minun radan oikomisesta) ja TAKAALEIKKAUSKIN onnistui!

Kiitti jälleen Marille erittäin mielenkiintoisesta ja haastavasta rataharkasta ja harkkakamuille kommenteista. Lisäksi Mikolle kiitokset, kun jäit seuraamaan oman ryhmäsi jälkeen meidänkin edesottamuksia :-)

OKK-Areena, omatoiminen harkka 2.2.2007

Tämä oli kyllä extempore -treenikeikka. Kaisa kysäisi, että lähdetäänkö hallille ja 15 min päästä siitä olimmekin matkalla. Otin Nucalle paljon leikkiä, leikin varjolla putkeen menoja ja hyppykuvioita. Lisäksi kävin keinua muutamaan kertaan makkaran avulla läpi. Emme viipyneet hallilla kauaa, mutta teimme töitä täyspainoisesti, mutta todellakin leikin varjolla:-)