Tänään OKK järjesti harjoitteluhallissamme epäviralliset agilitykisat. Tuomaroinnista vastasi Taina Airaksinen.

Meidän ryhmästämme osallistui 3 koirakkoa kilpailuvalmiiden luokkaan ja yksi koirakko näistä osallistui myös kilpailevien radalle. Kilpailuvalmiiden rata oli hyppyrata (ei rengasta, pujottelua eikä kontaktiesteitä) . Alku oli kahden hypyn, putken ja hypyn muodostama suora. Tällainen ei välttämättä ole ollenkaan helppo aloitus, mutta WAU, kaikilla onnistui hyvin.

Sanna ja lagrom Tinka:
* lähdössä Tinkan jättäminen 2 esteen taakse -> tämä toimi hyvin
* sujuvaa ja vauhdikasta menoa
* Sannan käskytys oikea-aikaista ja topakkaa, joten Tinka oli hyvin kuulolla
* hyvä ratasuunnitelma (vaikkakin yhdessä kohdassa Sannalla meni ohjaussuunnitelma uusiksi, mutta hän oli heti ajan tasalla ja pystyi jatkamaan suoritusta ilman tökkökohtia)
* pari voitti oman luokkansa virheettömällä suorituksella

Anne ja borcol Vikke:
* Viken jättäminen lähtöön ja kutsu heti 2 esteen jälkeen -> toimi hyvin (täytyy vielä mainita, että hienosti Anne meni viemään Viken uudelleen lähtöön, kun meinasi karata)
* sujuvaa ja vauhdikasta menoa
* hyviä irtaantumisia, kun Annen käskytys päällä
* yksi rima tuli alas (hyppy joka oli heti kääntymisen jälkeen)
* hyvät putkiin irtaantumiset
* yhdellä hypyllä kielto -> Annen käsky hieman myöhässä ja heti kun tuli selkeä käskytys, niin Vikke tiesi mihin mennä -> hienosti Anne otti kahden käden ohjauksen käyttöön
* hyvä ratasuunnitelma
* parin tulos 10

Heli ja auspai Ritu:
* Ritun jättäminen ensimmäisen esteen taakse ja siitä kutsu -> toimi hyvin vaikkakin Helille meinasi tulla kiire alkusuoralla -> käskytys hyvin päällä, joten Ritu tiesi mihin mennä
* sujuva ja vauhdikas suoritus
* hyvät putkiin irtaantumiset
* hyvä ratasuunnitelma
* pari voitti oman luokkansa virheettömällä suorituksella

Heli ja Ritu osallistuivat myös kilpailijoiden sarjaan ja tällä radalla oli kontaktiesteitäkin siten, että A mentiin 2 kertaa ja puomi kerran. Mukana oli myös pujottelu ja rengas. Parin suoritus oli todella sujuvaa. Ritulla on loistava pujottelu ja kontaktit meni hienosti. Heli palkkasi kaikki kontaktit, mikä mielestäni on hyvä tapa epävirallisissa.

Kyllä oli koulutusohjaajalla jännät oltavat kaikkien suoritusten kohdalla. Radan reunalla olevat kyllä saivat huomata kuinka ollaan toisten puolesta iloisia:-) Oli niin ihana nähdä iloisia ohjaajia onnistuneiden suoritusten jälkeen.

ONNITTELUT VIELÄ KERRAN OSALLISTUNEILLE! Hienoa, että uskaltauduitte ja hienoa, että itse sain kyydin paikan päälle, jotta pääsin näkemään suoritukset.

Joku miettii, että osallistuinko itse: osallistuin ja voin sanoa, että tehkää niin kuin sanon, älkää niin kuin minä teen:-) Olin jälleen hiipimistuulella...ja sitten me Nucan kanssa hiivittiin...